Hajbeültetés

Forradalmian új hajbeültetési eljárás!

Krasznai doktor régi vágya volt, hogy klinikáján hajbeültetési eljárást is végezzenek. Az első ilyen beavatkozás különleges volt, mert egy halántékról kivágott malanóma okozta bőrátültetés helyére kellett a hajbeültetést elvégezni.
Szabó András újságíró, műsorvezető, akit sokan Csutiként ismernek, példásnak tartja azt az empátiát, amit a klinikán tapasztalt és úgy érzi, jó kezekbe került. Bárkinek szívesen ajánlja a hajbeültetést, ő maga pedig már egy újabbra készül.
Haller Jani fodrászként sok szép lánnyal dolgozik, akik Dr. Krasznai klinikájára járnak. Ő is idejött, amikor a hajbeültetés mellett döntött. Az eljárás 100%-ig fájdalommentes volt számára, az eredménnyel 100%-ig elégedett, önbizalma nőtt. Úgy gondolja, a szép haj boldogabbá teszi az embert.
Balogh Robin First European IFBB MensPhysique Pro azért döntött a hajbeültetés mellett, mert zavarta, hogy néhány éve intenzíven hullik a haja, hiszen munkájához fontos a jó megjelenés. Mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, ajánlja ezt a beavatkozást.
Általában négyzetcentiméterenként 80 hajszál jelent erős, fiatal, egészséges hajmennyiséget. Ha a hajbeültetés alkalmával négyzetcentiméterenként 50-60 hajszál beültetésével zárul a műtéti eljárás, akkor látványos eredményt lehet elérni.
Fontos tudni, hogy a graft nem egyenlő a hajszállal, vagyis egy graft tartalmazhat 1-2-3, vagy kár több hajszálat is. Az elülső rész kopaszodása például 1000 graftot igényel és 2500 hajszálas beültetéssel orvosolható.
Maga a visszaültetés is többórás művelet. Ez körülbelül azt jelenti, hogy egy 1000-1500 graftos átültetés nagyjából 6-8 órás műtéttel történik. A páciensek gyakran el is alszanak műtét közben!
1 2 3
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497