Szolgáltatások

Arcplasztika

Arcunk a szépségünk tükre, érzelmeink fontos kifejezőeszköze. Az arcbőr feszessége, színe, árnyalatai sokat elárulnak arról, hogy valaki fiatal, vitális és egészséges-e – vagy épp ellenkezőleg. A megereszkedett, megfáradt arcbőr kezeléséhez napjainkban már modern, hatékony eszközöket biztosít az arcplasztika.

MIKOR VAN SZÜKSÉG ARCPLASZTIKÁRA?

A bőr a szervezet első védelmi vonala. Védelmet nyújt a külső, környezeti hatásokkal szemben, emellett nagymértékben meghatározza megjelenésünket is.

A hamvas, selymes, fiatal arcbőr és az örök ifjúság utáni vágy egyidős az emberiséggel – csakhogy a bőr öregedési folyamata már a 20. életév után kezdődik. Az életkor előrehaladtával a bőr rugalmassága egyre csökken, mivel a kollagéntermelődés fokozatosan lelassul az emberi szervezetben. Kötőszöveteink megereszkednek, emiatt az arcunk idősebbnek tűnhet, esetleg szomorúbb hatást kelthet. A bőr öregedésének folyamatát a környezeti hatások mellett genetikai tényezők is befolyásolják.

IDŐPONTFOGLALÁS

Bár az öregedés folyamata nem állítható meg, a modern kezelési technikák és a plasztikai sebészet segítségével késleltethető az öregedés jeleinek kialakulása, így elérhető a

simább, feszesebb arcbőr,

sugárzóbb, frissebb arc,

fiatalosabb összhatás.

A plasztikai sebészeti beavatkozás fiatalító hatása nagymértékben függ az egyéni bőrminőségtől, de általában 10 év fiatalodást eredményez.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ARCPLASZTIKA?

Az arcplasztika lényege, hogy a megereszkedett bőrt és zsírszövetet visszahelyezzük eredeti helyükre, és ott rögzítjük, majd a fölösleges bőr eltávolítása után az arcbőrt megfeszítjük, minek következtében a ráncok kisimulnak.

Az eljárás lényege nem a teljes művi átalakítás – nem az elrémisztő hatást keltő, feszülő arc –, hanem a korhoz illő finomítás, az arc természetes szépségének kiemelése, miáltal a pácienst környezete kipihentebbnek, frissebbnek és fiatalabbnak látja.

A műtét során a metszésvonal a halántéktól indul a hajas fejbőrön, a haj által rejtett helyen. A fül előtt vezetjük végig, majd a fülcimpa alatt bekanyarodunk a fül mögé. A sebet a legfinomabb varróanyaggal, többnyire bőr alatt vezetett öltésekkel zárjuk be.

A sebészeti beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük. A műtétet minden esetben altatásban végezzük.

A beavatkozás időtartama 5-6 óra, utána a kötelező klinikai tartózkodás 1 éjszaka.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS ARCPLASZTIKA UTÁN

Az orvosi beavatkozások döntő többségénél, a műtét velejáró következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása alakulhat ki, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban – az orvostudomány fejlődésének köszönhetően – ezek egyre ritkábbak és előfordulásuk esetén kezelhetők.

Az arcplasztika esetében megemlítendő a bőr rövid ideig tartó elszíneződése, illetve a felületes bőridegek esetleges sérülése miatti érzészavar.

Varratszedésre 10 nap elteltével kerül sor, ugyanekkor lehet számolni a munkába való visszatéréssel.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

ARCPLASZTIKA:

RÁNCMENTES, TERMÉSZETESEN FIATALOS ARC

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497