Arcplasztika

Ránctalan, fiatal, csodálatos bőr - így elérheted!

Az organikus arcfiatalító beavatkozás lényege, hogy saját zsírral történik a volumenpótlás. Dr. Krasznai Zsolt elmondja, mindez hogy néz ki a gyakorlatban.
Az arcplasztika terén új trend ütötte fel a fejét, amely itthon egyelőre csak Dr. Krasznai Zsolt magánklinikáján érhető el. A lényege ennek az új módszernek, hogy az arc a természetességét megőrizve fiatalodik.
Az arcplasztika nem egyenlő az arcfiatalítással. A célja nem a tökéletesség, hanem a minél természetesebb hatás elérése.
A face-lifting kiválóan alkalmas a mimikai ráncok tartós eltüntetésére. A hajas fejbőr és a fül tövében végzett metszés segítségével 0,5-1 centivel lehet az arc pozícióját változtatni, ezáltal kisimulnak a ráncok, eltűnnek a mély árkok az arc kényes részeiről.
Plasztikai műtétek előtt Krasznai doktor mindenképpen kéri néhány alapvető vizsgálat elvégzését; ilyen például az EKG vagy a vérvétel.
Egy műtéti beavatkozás során érdemes számos olyan jelentéktelennek tűnő dolgot számba venni, mint mondjuk, az időjárás. Mit jelent ez a gyakorlatban? Válasz a videóban!
Egy komoly beavatkozással jelentősen megfiatalítható az arc. Krasznai doktor szerint idehaza a szégyenlősség szab gátat az arcon végzett szépészeti műtéteknek.
1 2 3 4
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497