Szolgáltatások

FRAXEL lézeres kezelés

FRAXEL lézer – egyedülálló bőrmegújítás a FRAXEL Dual 1550/1927 lézerrel, Magyarországon elsőként Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésznél! Ez a forradalmian új eszköz számos más előnye mellett egyénre szabottan, precízen, biztonságosan és fájdalommentesen alkalmazható minden bőrtípusra.

MIKOR VAN SZÜKSÉG FRAXEL LÉZERES KEZELÉSRE?

A bőrmegújító kezelések legfontosabb amerikai innovációja, amely simább, frissebb, fiatalabb arcot varázsol – műtét és hosszú lábadozási idő nélkül.

A beavatkozásnak köszönhetően:

Javul a tónus és a texturáltság.

Csökkennek a szemkörnyéki ráncok.

Halványulnak a nemkívánatos barna foltok, az aknés vagy sebészeti hegek szebbé válnak.

Eltüntethetők rákmegelőző állapotban lévő léziók (aktikus keratózis).

Kiváló fiatalító kezelés arcon, nyakon, dekoltázson, karokon, lábakon és a háton.

Halványodnak az öregségi foltok, szeplők és napkárosodás okozta foltok.

Halványulnak a hormonális pigmentfoltok (melasma), a terhességi és hízási csíkok (stria).

IDŐPONTFOGLALÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK A FRAXEL LÉZERES KEZELÉS?

A hagyományos lézerekkel szemben a FRAXEL a világon elsőként alkalmaz dupla sávszélességet, mellyel egyszerre képes kezelni a bőr felszínesebb és mélyebb rétegeit.

A FRAXEL Dual lézer kettős sávszélességei:

1550 – a bőr mély rétegeibe hatolva a ráncok és a hegek ellen dolgozik,

1927 – a bőr tónusát, texturáltságát, és a felszínén jelentkező egyéb, a korral járó jeleket tünteti el.

A kettős sávszélesség emellett biztonságosabb, egyénre szabottan és fájdalommentesen fejti ki hatását – anélkül, hogy hegesedést, tartós szövődményt, vagy hosszabb lábadozási időt okozna.

A FRAXEL kezelés a Harvard Egyetem lézertechnikusai által szabadalmaztatott technológia, melynek segítségével az irányított lézersugár a károsodott bőr mély rétegeiben eltávolítja az elöregedett, napkárosodott sejteket és pigmentfoltokat.

A lézersugár csak a célzott szövetegységet éri, a környezeti területet érintetlenül hagyva biztosítja a gyors gyógyulást. Elindítja a test öngyógyító mechanizmusát, a régi, károsodott sejtek helyett frissen sugárzó, egészséges bőrt varázsol.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS FRAXEL LÉZERES KEZELÉS UTÁN

Az eredmények azonnaliak és progresszívak. A beavatkozás után a kezelt bőrfelület hamarosan simább és puhább tapintású válik, tónusosabb arc látható.

A következő 3-6 hónap további javulást hoz, mivel a bőr mélyebb rétegei új kollagénrostokat termelnek. Az eredmény tartóssága a kezelt páciens életmódjától, eredeti bőrállagától és bőrápolási szokásaitól is függ.

Jelentősebb eredmények több kezelés után várhatóak. A kívánt kezelési számok egyedi igények és adottságok szerint változnak, a páciens életmódjától függően. Közösen tervezhetjük meg a kezeléseket és a várható legkedvezőbb gyógyulási időt.

A kezelés erőssége alapján pirosság, duzzanat előfordulhat közvetlenül a beavatkozást követően, ami azonban a következő napra, vagy néhány napon belül el is múlik. Bőre természetes bronzszínűvé válik a következő egy-két nap során. A napbarnult-bronz hatás minden kezelés után jelentkezni fog.

Ahogyan napozás után, a bőre a kezelt területen lehámlik, mint egy „normális” hámlás, alatta viszont megjelenik a friss, ragyogó és simább érzetű bőr.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK

Szemben a hagyományos lézerekkel vagy kémiai hámlasztással, a FRAXEL-kezelés kiváló precizitása lehetővé teszi a bőr mélyebb és felszínes rétegeinek biztonságos és fájdalommentes megújítását anélkül, hogy heget képezne, vagy mélyebb sérülést okozna. Emellett bármely testtájon és minden bőrtípusra alkalmazható.

Természetesen, ahogy bármely más lézeres beavatkozásoknál, mindig előfordulhat valamilyen rizikó, és/vagy lassúbb gyógyulási idő. Ezt feltétlenül beszélje meg kezelőorvosával a beavatkozás előtt.

FRAXEL LÉZERES KEZELÉS:

SZEBB, FIATALABB, TÓNUSOSABB BŐR

– HOSSZÚ TÁVON!

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497