Fraxel lézeres kezelés

Bőrfiatalítás sebhely nélkül, lézerrel - így végzi Krasznai doktor

A bőrfiatalítás egy speciális lézeres kezelés révén ma már még eredményesebb, szinte csodákat lehet művelni a bőrrel. Dr. Krasznai Zsolt szerint a pattanások kiirtására sincs ennél jobb módszer.
A forradalmian új FRAXEL lézer a bőr felső és mélyebb rétegeinek kezelésére egyaránt képes, így egyénre szabottan, precízebben, biztonságosabban és fájdalommentesen alkalmazható minden bőrtípusra.
A tetoválás lézeres kezeléssel eltávolítható. Az, hogy hány kezelés szükséges a tetoválás eltüntetéséhez, a kezelések alkalmával derül ki.
A lézeres arckezelés bevett gyakorlat a szépészeti orvoslásban. Ez egy jolly joker-eljárás, amellyel többféle probléma is megoldható: bőrfiatalítás, pigmentfolt-eltávolítás és még számos más bőrprobléma.
Szeplő: nem mindenki érzi úgy, hogy ez a szexepilje. Aki szeretne megszabadulni a pigmenfoltjaitól, annak ma már a lézeres bőrkezelés lehetősége is rendelkezésére áll. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész tanácsai.
A bőrfiatalítás hatékony és fájdalommentes módja, a lézeres kezelés ma már nem csak a hollywoodi sztárok számára elérhető - Dr. Krasznai Zsolt klinikáján is rendelkezésre áll.
Dr. Krasznai Zsolt, a hazai hírességek első számú plasztikai sebésze egészen új területre merészkedik csodagépével. A bőrfiatalítás legkorszerűbb eszköze, a lézeres berendezés csak nála található meg a régióban - segítségével fájdalommentesen és nagyon gyorsan megfiatalítható a bőr.
1 2
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497