Szolgáltatások

Magic Tight

A feszes, üde arc és test nélkülözhetetlen a friss, vonzó megjelenéshez. Azonban már fiatalkorban is előfordulhat, hogy ezért aktívan tenni kell, később pedig mindinkább kialakulhat a nem megfelelő bőrtónus, a megereszkedettség. Ilyenkor érdemes olyan igazán hatékony megoldást választani, mint a Magic Tight.

Mikor van szükség Magic Tightra?

A bőr öregedési folyamata az egész testen jelentősen lassítható a jól bevált, korszerű, teljesen biztonságos Magic Tight eljárással, mely segít kisimítani a finom ráncokat, megszabadulni a cellulitisztől, továbbá nagymértékben serkenti a bőr rugalmasságáért felelős kollagén képződését. 

A fájdalommentes, sebészeti beavatkozást nem igénylő, sokoldalúan alkalmazható Magic Tight teljes testen alkalmazható, tehát gyakorlatilag tetőtől talpig vonzóbb, fiatalosabb külsőt eredményez, úgy mint:

tökéletesebb vonalak,

simább, szebb bőr,

üdébb arc és feszesebb test.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

Hogyan történik a Magic Tight-kezelés?

Noninvazív, nem sebészeti módszerről van szó, a kezelés teljesen fájdalommentes, így Ön azonnal visszatérhet mindennapi rutinjához. A beavatkozás időtartama a kezelt testfelülettől és a bőrprobléma jellegétől függ.

Milyen területen alkalmazható?

Homlok, szem, arc, száj, nyak.

Dekoltázs, mell, kar.

Has, lágyék, hát.

Csípő, fenék, comb.

Térd, vádli, boka.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Magic Tight:

simább, üdébb arc, feszesebb test

– fájdalommentes módszerrel

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497