Szolgáltatások

Mellnagyobbítás

A női kebel a nőiesség egyik legvonzóbb szimbóluma – nem véletlen, hogy a mellplasztika áll az esztétikai beavatkozások hosszú listájának élén. Azok, akiknek kisebb vagy kevésbé feszes mellük van, mint amilyet szeretnének, ma már mind gyakrabban választják a mellnagyobbítás lehetőségét.

MIKOR VAN SZÜKSÉG MELLNAGYOBBÍTÁSRA?

A korszerű eljárások ma már hosszú távú, biztonságos megoldást nyújtanak a mellnagyobbítás terén is. A mellnagyobbítás során implantátumot ültetnek be mirigyállomány alatti, izom alatti vagy félig izom alatti elhelyezéssel.

A mellnagyobbítással a mell térfogatának növelésén túl szebb, feszesebb mellforma alakítható ki és arányosabb alkat érhető el, továbbá erősödik:

a nőies megjelenés,

az önbizalom,

a jó közérzet.

IDŐPONTFOGLALÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK A MELLNAGYOBBÍTÁS?

A napjainkban alkalmazott összes mellimplantátum fala szilikonból készül. Töltésük lehet fiziológiás sóoldat, illetve szilikongél. Léteznek kerek implantátumok, alacsony és magas profillal, illetve anatómiai, más néven csepp formájú implantátumok is. Az egyedi választás és széles variációs skála megkönnyíti a páciens kívánt, személyiségéhez és alkatához illő külsejének elérését. 

A korszerű tanulmányok folyamatosan bizonyítják, hogy a szilikonzselével töltött implantátumok nem okoznak sem emlőrákot, sem más rosszindulatú betegséget. 
Következtetett tudományos, klinikai, immunológiai, epidemiológiai adatok támasztják alá, hogy a szilikonzselével töltött implantátumok nem okoznak semmilyen autoimmun vagy kötőszöveti betegséget.

Nincs tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy létezne olyan jelenség, mint szilikonallergia, szilikonintoxikáció vagy „új szilikonbetegség”. Minden implantátummal kapcsolatban fellép egy normális idegentest-reakció, de ez nem immunbetegség.

A szilikont kimutató laboratóriumi teszteknek nincs klinikai értéke. Eddig nem mutattak ki specifikus szilikonellenes antitesteket.

Az implantátum biztonságos alkalmazásával kapcsolatban további információkat tartalmaz a Plasztikai Sebészetben Használt Orvosi Eszközök és a Minőségbiztosítás Európai Bizottsága Emlőimplantátumokra vonatkozó, 1998. júliusi Megegyezési Nyilatkozata (EQUAM = European Commettee on Quality Assurance and Medical Devices in Plastic Surgery).

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

Az implantátum méretének és formájának meghatározásakor figyelembe vesszük a mell mirigyállományának tömegét, a mell formáját, a testmagasságot és a mellkas szimmetriaviszonyait, a bőr állapotát, továbbá a páciens elképzelését egy minden részletre kiterjedő konzultáció során. A helyes döntésben a „sizer”, azaz a próbaimplantátum is segít, amely minden méretben rendelkezésre áll.

A plasztikai sebészeti beavatkozás előtt a szervezet általános állapotára és a helyi státusra vonatkozó vizsgálatok szükségesek annak érdekében, hogy a beavatkozás kockázatát felmérhessük.

Klinikánkon a mellnagyobbítás során az implantátum vagy a mirigyállomány alá vagy félig izom alatti pozícióba kerül. Az orvos páciensével egyetértésben választja ki a legmegfelelőbb eljárást.

A műtéti metszés a mell alatti redőben, a bimbóudvar szélén, a bimbón keresztül, illetve a hónaljban történhet, amelyről a páciens alkatának és igényeinek megfelelően dönt a szakorvos.

A beavatkozást minden esetben altatásban végezzük; időtartama 1-1,5 óra. A kötelező klinikai tartózkodás: 1 éjszaka.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS MELLNAGYOBBÍTÁS UTÁN

Hat hétig tartózkodni kell minden olyan sport- és egyéb tevékenységtől, amelyek intenzív váll-, illetve mellizom-mozgással járnak.

A pácienseknek rendszeres orvosi kontrollon kell részt venniük.

Az orvosi beavatkozások döntő többségénél, a műtét velejáró következményeként a terület duzzanata, bevérzése, esetleges gyulladása alakulhat ki, illetve heggyógyulási zavarok jelentkezhetnek, azonban – az orvostudomány fejlődésének köszönhetően – ezek egyre ritkábbak és előfordulásuk esetén kezelhetők.

Varratszedés nincs, felszívódó varratokat használunk; A munkaképesség 3-6 nap elteltével áll vissza.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

MELLNAGYOBBÍTÁS:

TELT, FORMÁS MELL ÉS NŐIES MEGJELENÉS

– HOSSZÚ TÁVON

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497