Mellnagyobbítás

Visszataszító műmell – nem csak a hegekkel lehet baj

Alkattól függően többféle metszéssel lehet mellimplantátumot behelyezni. Ettől fog függeni a műtét után látható hegek nagysága, és elhelyezkedése is.
A hegtervezés a plasztikai sebészet egyik kulcskérdése. A köldök és a mellbimbó különleges terület a plasztikai műtétek szempontjából. Ha körbemetszik, maximum másfél centis részt szabad kivágni belőle, különben hegesedés után deformált, ráncos lesz a körülötte lévő bőr.
Daganat, égési sérülés, vagy egyéb szövetelhalás miatti mellhelyreállítás a legtöbb esetben a társadalombiztosító által finanszírozott eljárás.
Mivel a terhesség során a női test esetenként jelentős változásokon mehet keresztül, a plasztikai sebész szülés előtt nem tudja garantálni, hogy az általa elvégzett mellműtét eredménye a szülés után is megmarad.
A mellplasztika gondolata sok nő fejében megfordul, de nem árt tisztában lenni néhány dologgal, például azzal, hogy milyen formájú implantátumok vannak forgalomban.
Ahhoz, hogy a mellplasztika eredményeként tökéletesen szimmetrikus legyen a mell, precízen ki kell mérni a metszés helyét, az implantátum elhelyezését.
Mellnagyobbítás előtt nem árt pontosítani, mi a beavatkozás célja. Fontos megkülönböztetni a valóban kisméretű mell nagyobbítását, és a formájában nem megfelelő mell korrekcióját, hiszen mindkét melltípusnál másféle beavatkozás szükséges.
1 2 3 4 5
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497