Szolgáltatások

Ránckezelés

A mindennapi gondok, problémák, a stresszes hétköznapok sokak arcán nemkívánatos nyomokat hagynak és erős mimikai ráncokat alakíthatnak ki – ami fáradtabb összbenyomást eredményez és így jelentősen öregít is. Mindez azonban jól korrigálható BOTOX-os ránckezelés alkalmazásával.

MIKOR VAN SZÜKSÉG RÁNCKEZELÉSRE?

A BOTOX-os kezelés ideális mindazoknak, akik szeretnék hatékonyan korrigálni, csökkenteni a már meglévő ráncokat, vagy megelőzni azok kialakulását.

A BOTOX-os ránckezelés gyors, megbízható, nem utolsósorban pedig fájdalommentes megoldás, melynek eredménye:

ránctalanabb, simább bőr,

frissebb arcvonások,

fiatalosabb külső.

IDŐPONTFOGLALÁS

HOGYAN TÖRTÉNIK A RÁNCKEZELÉS?

A BOTOX szó a Botulinum toxin A rövidítése, ami a Botulinum baktériumok által termelt méreganyag. Régóta ismeretes, hogy a Botolinum toxin A képes az izmokat mozgató idegek bénítására.

A BOTOX-kezelés során ezt az anyagot tisztított és erősen hígított, legyengített formában juttatjuk be azokba a mimikai izmokba, amelyek a ráncképződést előidézik. Ezzel egy bizonyos időre kiiktatjuk a ráncosodásért felelős izmokat, miáltal az arc lágyabbá és kisimultabbá válik.

A BOTOX hozzákapcsolódik az idegvégződésekhez, kémiai úton gátolja az ingerületvezetést, a ráncokért felelős izmok megfeszülését. Azonban az arc többi izmára a BOTOX-kezelés nem hat, így a páciensünk nem veszíti el természetes mimikáját.

Mivel az alkalmazott anyagot nagymértékben hígítva juttatjuk a bőr alá,

semmilyen negatív hatása nincs a szervezetre.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

A kezelés nem javasolt, ha már nagyon mély ráncok alakultak ki, különösen, ha további öregedési jelek is jelentkeznek – táskás szemek, lógó szemhéjak –, melyeket BOTOX-kezeléssel nem lehet eltüntetni, valamint terhesség és szoptatás idején, vagy ha a kezelt területen valamilyen gyulladásos bőrbetegség van. Nem javasolt bizonyos ideg- és izombetegségek esetén sem.

A ránckezeléshez nem szükséges előzetes felkészülés, ám ajánlatos a kezelés ideje alatt kerülni más gyógyszerek szedését, vagy amennyiben a gyógyszer nem hagyható el, annak szedéséről a kezelőorvost tájékoztatni kell.

A beavatkozásra célszerű smink nélkül érkezni.

A kezelés előtt kijelöljük azokat a kezelni kívánt területeket, amelyeken hatékony eredményt lehet elérni.

Ezt követően a hígított anyagot egy vékony tű segítségével a bőr alá juttatjuk, közvetlenül a kiiktatandó izomhoz. A BOTOX-kezelés tapasztalt orvos közreműködésével nem tart tovább néhány percnél.

Mivel nem műtéti beavatkozásról van szó, s ezek az apró injekciók szinte semmilyen fájdalmat nem okoznak, általában nincs szükség fájdalomcsillapításra. Különösen érzékeny pácienseknél lidocainos krémmel kenjük be a kezelni kívánt területet.

IDŐPONTFOGLALÁS

Videogaléria

GYÓGYULÁS ÉS FELÉPÜLÉS RÁNCKEZELÉS UTÁN

A kezelést követően enyhe bevérzés és duzzanat előfordulhat a kezelt területen.

Annak érdekében, hogy az anyag ne szivárogjon át más, nem kívánt területekre, a kezelést követő 3 órában a fejet függőlegesen tartsuk, ne feküdjünk le, és kerüljük a fizikai megterhelést.

A kezelés után nem ajánlott a napozás, a szaunázás, az arcmasszázs, illetve semmiféle olyan tevékenység, ami a kezelt terület melegedésével jár, mert gyengíti annak hatását.

Azt a területet, amelyen a BOTOX-kezelést alkalmaztuk, célszerű többet mozgatni, mimikáztatni.

A kezelést követő 2-12 napon belül a kezelt izmok nem, vagy csak igen kis mértékben képesek mozogni, így a finom ráncok teljesen eltűnnek, míg a mélyebb ráncok jelentősen finomodnak, és a bőr kisimul.

A kívánt ránckisimító hatás a kezelést követő 2-14 napon belül jelentkezik és pácienstől függően 3-7 hónapig tart.

Amennyiben a hatást továbbra is szeretnénk fenntartani, a kezelést az idő lejártával meg kell ismételni.

Minden megismételt BOTOX-os ránckezelés fokozhatja a kezelés tartósságát, meghosszabbíthatja hatását.

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM!

RÁNCKEZELÉS:

GYORS, MEGBÍZHATÓ, FÁJDALOMMENTES

MEGOLDÁS A RÁNCOK ELLEN

IDŐPONTFOGLALÁS:

További kérdései vannak vagy bejelentkezne személyes konzultációra?
Keressen minket bátran!
+36 30 365 1375

időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497