Orrplasztika

Orrplasztika, látható heg nélkül

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész az esztétikus beavatkozások híve. Orrplasztikát is csak úgy végez, hogy ne legyen látható heg. A videóban elárulja, hogy valósítható ez meg.
Dr. Krasznai Zsolt nem szereti orrplasztika céljára használni az erre kifejlesztett vésőt. Mint ebben a videóban is elmondja, nagyon könnyű hibázni ezzel az eszközzel.
Plasztikai műtétek előtt Krasznai doktor mindenképpen kéri néhány alapvető vizsgálat elvégzését; ilyen például az EKG vagy a vérvétel.
Egy műtéti beavatkozás során érdemes számos olyan jelentéktelennek tűnő dolgot számba venni, mint mondjuk, az időjárás. Mit jelent ez a gyakorlatban? Válasz a videóban!
Niki az orrplasztika után visszatért Krasznai doktorhoz konzultációra, ahol hangsúlyozta, hogy sem fájdalmat, sem egyéb problémát nem érzékelt.
Niki hosszú mérlegelés után az orrplasztika mellett döntött, és a műtétet Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel végeztette el.
Nikit hosszú évek óta zavarja, hogy az orra nem olyan egyenes, mint szeretné, van benne egy kis görbület. Mivel fontos neki az esztétikus megjelenés, ezért az orrplasztika mellett döntött.
1 2
időpontfoglalás
+36 30 365 1375
+36 1 793 3497